Jocurile BMW X3

Cu începere din 2011, BMW va oferi sportivilor amatori de pe între cuprinsul Europei o şansă unică de a-şi demonstrat versatilitatea, aptitudinile şi abilităţile de a lucra în echipă. 60 de echipe, fiecare formată din trei membri, vor concura unele împotriva celorlalte în şase discipline provocatoare în cadrul Jocurilor BMW X3.

Sailing, mountain biking, schi, golf, alergare şi pilotaj sunt probele în care sportivii internaţionali se vor confrunta, în perioada 27 aprilie – 1 mai, la Geneva (Elveţia). De asemenea, echipele vor trebui să treacă şi printr-o probă de creaţie. Echipa învingătoare va fi recompensată cu un premiu sportiv de excepţie: fiecare membru va primi un automobil nou-nouţ, BMW X3.

“Jocurile BMW X3 sunt destinate sportivilor amatori, din toate grupele de vârstă”, declară Ralf Hussmann, director de marketing şi cooperare de brand la BMW Sport. “Fiecare competitor îşi poate etala atuurile la un eveniment multisportiv, lucrând alături de coechipierii săi pentru atingerea marelui obiectiv. Pe de altă parte, Jocurile BMW X3 sunt mai mult decât o competiţie pentru cele trei mari premii spectaculoase. Echipele din 18 ţări europene se vor reuni la Geneva unde vor concura într-un mediu exclusivist. Aşteptăm cu plăcere să vedem dueluri pasionante într-o atmosferă unică.”

Jocurile BMW X3 vor debuta cu o regată de iahting pe apele Lacului Geneva. Participanţii vor concura cu iahturi Beneteau First Class 7.5. Apoi vor trece pe un traseu dificil în apropiere de “Juragebirge”, pe care îl vor aborda cu mountain bike-uri BMW Cross Country. 

Competiţia de schi va avea loc la Chamonix, în masivul Mont-Blanc, în apropiere de metropola elveţiană, după care participanţii îşi vor demonstra abilităţile la volanul modelului BMW X3. O rundă de golf, în format Gross Stableford, şi o probă de alergare, în lungime de 14 kilometri, vor completa programul sportiv de la Jocurile BMW X3. Fiecare concurent va lua startul la două din cele şase discipline. Toţi cei trei membri vor colabora în cadrul unei probe de creaţie.

Pasionaţii de sport se pot înscrie pentru preselecţie la adresa: “http://www.bmw.com/X3games/ro/index.html”. Participanţii se pot înscrie cu o echipă sau individual, pentru a căuta pe site-ul competiţiei membrii pentru a forma o echipă. Prima faza a preselecţiei presupune completarea unor formulare on-line cu întrebări despre model. Echipa care va lua startul la Joucurile BMW X3 de la Geneva va fi aleasă în urma unui concurs organizat împreună cu World Class România.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top