Batman conduce un supercar Mercedes. Lamborghini a dispărut, dar Bruce Wayne are o nouă mașină pentru momentele când Batmobilul său este parcat în siguranță în peșteră.

Mercedes-Benz a anunțat noua colaborare cu studiourile Warner Brothers și pelicula Justice League, oferind modelele sale super-eroilor din film, inclusiv conceptul fantastic Mercedes-AMG Vision Gran Turismo, care va poza în mașina de zi cu zi a lui Bruce Wayne. Exemplarul folosit în film va dispune de un interior adecvat cu scaune de curse și un tablou de bord complet digital. Masina lui Bruce Wayne a trebuit să fie mărită cu 110% față de conceptul original, pentru ca Ben Affleck să poată încăpea în interior.

„Ca designer trebuie să creezi fantezie, așa că adesea ne inspirăm din industria cinematografică. Sunt încântat că de data aceasta, industria cinematografică a fost inspirată de noi și Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo a devenit noua mașină de zi cu zi pentru un super erou „, spune Gordon Wagener, designer șef Daimler. „Proporții extreme, contururi senzuale și un amestec inteligent de înaltă tehnologie, mașina perfectă pentru Bruce Wayne”.

Alte modele Mercedes prezente în film sunt Clasa E Cabrio, condusă de Wonder Woman/Diana Prince și G-Class, într-un rol păstrat încă secret. Justice League va rula pe marile ecrane din 17 noiembrie.