JVC a lansat gama 2013 în România alături de Falcon Electronics

Producătorul japonez de tehnologii mobile, auto şi video – JVC, alături de partenerul său, Falcon Electronics, a lansat în România o nouă serie de produse. Gama 2013 aduce pe piaţa românească tehnologii care se încadrează viziunii de business a producătorului japonez – găsirea unor noi metode de comunicare prin muzică şi imagine.

Lansarea noii game a avut loc în cadrul evenimentului “Tehnologiile care te inspiră”, organizat de Falcon Electronics pe 4 aprilie.  La eveniment a participat Sabine Pannik, General Manager Sales & Marketing JVC Europa, care, împreună cu Rudolf Maihart, Service Manager JVC,  au prezentat cele mai noi produse JVC.

Actuala gamă include sisteme audio pentru maşini, camere video, proiectoare şi căşti audio. Produsele  2013 se adresează unui public cu un stil de viaţă modern şi oferă, aşa cum spune şi sloganul JVC, o experienţă perfectă.  JVC pune în  continuare accentul pe design şi caracteristici user-friendly. Astfel, pentru noua gamă, JVC oferă funcţii bluetooth pe o serie extinsă de produse, asigurând astfel o mai bună comunicare între tehnologiile JVC şi smartphone-uri.

Sistemele audio pentru maşină din generaţia 2013 oferă şoferilor siguranţă şi o experienţă a şofatului mult îmbunătăţită. Se remarcă sistemele multimedia 2 DIN KW-NSX600 şi KW-NSX700, care folosesc tehnologia MirrorLink. Compatibile cu  Android şi Symbian, aceste sisteme aduc ecranul smarthpone-ului la bordul autovehiculului. Şoferul sau pasagerul din dreapta are astfel acces direct la apeluri, muzică şi aplicaţiile de pe mobil pe ecranul touchscreen încorporat în bordul maşinii.  Toate celelalte sisteme car audio din gama 2013 vin cu funcţie integrată bluetooth pentru lejeritate în folosirea muzicii de pe telefon, pentru preluarea apelurilor, dar si pentru descărcarea aplicaţiilor JVC Apps pentru Android. Tehnologia Simple Secure Pairing oferă posibilitatea acceptării a până la 5 telefoane legate la acelaşi sistem car audio.

Gama JVC 2013 include şi noi modele de camere video, între care se remarcă Procesion JVC
GC-PX100. Camera este perfectă pentru filmarea slow-motion şi pentru efecte speciale, ea filmând la 36Mbps. Şi pentru că GC-PX100 se integrează în dorinţa JVC de a oferi tehnologii interconectate, imediat ce utilizatorul a terminat de filmat poate transmite captura pe smartphone sau tabletă prin WiFi. Toate modelele din gamă înregistrează Full HD rezoluţie 1920 x 1080. “Camerele video reprezintă unul dintre domeniile de bază în activitatea JVC. Noua gamă presupune modele care oferă maximum de performanţă în imagine, fiind uşor de manevrat şi compatibilitate cu carduri de memorie SD-, SDHC- şi SDXC. Un alt punct forte este folosirea tehnologiei WiFi care oferă nenumărate aplicaţii. La acestea se adaugă capacitatea extinsă la 2 ore a bateriilor, un avantaj practic care face gama de camere video extrem de user-friendly,” spune , Sabine Pannik, General Managerul Sales & Marketing JVC Europa.

Noua serie de proiectoare oferă îmbunătăţiri semnificate la nivelul performanţei imaginii şi un upgrade la tehnologia e-shift2, care converteşte conţinutul 2D în semnal 4K. Noile modele includ un nou sistem de iluminare şi o nouă tehnică de polarizare pentru un contrast mai realist. Toate proiectoarele JVC redau imagini 3D.

Un alt atu al noii game este versiunea de căşti audio 2013, care pune accent pe stil, calitate şi confort. Design-ul inovator şi calitatea excepţională a gamei ésnsy  vor cuceri cu siguranţă publicul tânăr şi dinamic, dornic să aibă cu sine muzică proprie indiferent de activităţi. Cu această ocazie, Falcon Electronics  anunţă lansarea paginii oficiale de facebook dedicată căştilor JVC: www.facebook.com/pages/JVC-Headphones-RO. “JVC oferă căşti in-ear într-o mare varietate de culori, dar şi căşti de tip headband, ambele tipuri la o calitate înaltă. S-a acordat o atenţie deosebită sunetului şi bassului, fără să se neglijeze componenta de confort. De exemplu, căştile de tip marshmallow au spumă cu memorie ceea ce le ajută să se adapteze pavilionului urechii utilizatorului, în vreme ce headband-urile îşi adaptează forma oricărei poziţii de purtare ”, precizează , Sabine Pannik, General Managerul Sales & Marketing JVC Europa.

Produsele din noua gamă se găsesc în România prin intermediul liderului pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule, Falcon Electronics.  “Ne mândrim cu faptul că suntem partenerul de încredere al JVC şi ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim utilizatorului român posibilitatea de a se bucura de cele mai noi şi mai inspirante tehnologii ale momentului”, spune Dan Cuţui, Chief Executive Falcon Electonics.

Adaugati comentariu