Kaufland reacționează după introducerea tarifelor de către Renovatio

magazin kaufland

După ce Renovatio a anunțat ieri introducerea tarifelor prohibitive pentru încărcarea mașinilor electrice la stațiile lor electrice, Kaufland reacționează și anunță gratuitatea alimentării pentru clienții săi. 

 Kaufland România anunță că va suporta pentru clienții săi toate costurile de alimentare la cele 20 de stații de încărcare a mașinilor electrice amplasate în parcările sale, din dorința de a veni în sprijinul celor care vor să conducă eco.

 Decizia vine în contextul în care Renovatio va introduce un sistem de tarifare al serviciului de încărcare a mașinilor electrice în cadrul rețelei e-charge începând cu 19 martie 2018.

Vezi aici tarifele nesimțite ale Renovatio începând din 19 martie.

 Alimentarea va fi gratuită utilizând cardurile de încărcare emise de Kaufland România, ce se pot ridica gratuit din 19 martie 2018 din orice magazin Kaufland România dotat cu stație de alimentare.

 Atașat mai multe informații, precum și lista celor 20 de magazine Kaufland România dotate cu stații de încărcare a mașinilor electrice și unde alimentarea va fi gratuită.

 Începând cu 2018, Kaufland România și Renovatio au demarat procesul de dezvoltare a rețelei de stații de încarcare pe două noi coridoare,București – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj – Timișoara și București – Buzău – Focșani – Bacău – Suceava – Iași, în paralel cu extinderile din marile orașe.

 Conform APIA, piața mașinilor electrice a crescut cu 137,5% față de anul anterior.

 Kaufland precizează că nu există nicio o limită de sumă la cumpărături pentru a beneficia de gratuitatea alimentării.

Reacția Kaufland este de apreciat, lanțul de magazine intuind că și-ar putea pierde clienții de vehicule electrice care vin să cumpere de la Kaufland din cauza prețurilor uriașe ce vor fi impuse de Renovatio din 19 martie 2018.

Adaugati comentariu