Kawasaki Ninja 650 este un sportbike cu moștenire legendară, ideal pentru naveta zilnică

Revigorat pentru a duce mai departe spiritul de sportbike Ninja, modelul Kawasaki Ninja 650 vine echipat cu un motor sportiv 649cc, avansuri tehnice multiple și update-uri la nivel de styling. Performanța sportivă este combinată cu o poziție de riding dreaptă pentru a favoriza deplasările zilnice pe străzile aglomerate ale orașului, în timp ce atitudinea agresivă amintește de moștenirea legendară Ninja.

ATH Moto vă pune la dispoziție cele mai noi motociclete Kawasaki, alături de o colecție bogată de echipamente moto de protecție.

Kawasaki Ninja 650 este o motocicletă potrivită pentru riderii A2 și deține un motor pe răcire cu lichid, în 4 timpi, doi cilindri în paralel, DOHC, 8 valve, de capacitate 649 cc care este capabil să furnizeze un maximum de 67 cai putere. Pilotul dispune de pornire electrică. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze modernă cu 6 viteze. Modelul Kawasaki de față este disponibil cu trei scheme de culoare atrăgătoare: verde cu negru (Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White), alb cu gri (Pearl Robotic White / Metallic Carbon Gray) și gri (Metallic Matte Graphenesteel Gray).

La nivel de șasiu, motocicleta Ninja 650 vine echipată cu frâne pe față cu discuri semi flotante, etrier cu două pistoane, 300 mm și cu frâne spate cu un disc, etrier cu un piston, 220 mm. La acestea se adaugă suspensia față cu furcă telescopică 41 mm și suspensia spate ajustabilă. Pachetul este completat de cadrul Trellis din oțel ușor, rezervorul de capacitate 15 litri, o șa confortabilă de înălțime 790 mm și garda la sol de 130 mm.

Kawasaki Ninja 650 beneficiază de o serie întreagă de caracteristici cheie, dintre care putem aminti următoarele:

  • instrumentar color TFT digital – O premieră pentru Kawasaki în clasa 650cc. Noul bord conferă cockpit-ului un aspect high-tech și aduce featuri adiționale care nu au fost disponibile pentru modelul predecesor;
  • parbriz optimizat – Prioritizând un aspect mai sportiv, parbrizul cu design nou este poziționat mai jos și setat la un unghi mai drept pentru a oferi riderului protecție crescută în fața vântului;
  • confort mărit pentru pasager;
  • conectivitate smartphone – Chipul Bluetooth construit în panou permite pilotului să se conecteze fără fir la motocicletă. Prin utilizarea aplicației smartphone ”RIDEOLOGY THE APP”, mai multe funcții pot fi accesate, facilitând o experiență de riding îmbunătățită.
  • faruri LED – Oferă o strălucire crescută;
  • anvelopele noi Dunlop Sportmax Roadsport 2 contribuie la manevrabilitate mai ușoară;
  • styling Ninja mai ascuțit – Designul zvelt și sporty inspiră riderilor mai multă încredere pentru a aborda orice provocare.

Kawasaki

Motocicleta Kawasaki Ninja 650 vine înzestrată cu mai multe tehnologii: ABS, ambreiaj Assist & Slipper, indicator de riding economic, conectivitate smartphone, suspensie spate performantă pentru o centralizare a masei optimă. Acest model din familia Kawasaki va impresiona la fiecare ieșire, devenind un partener excelent pentru naveta zilnică prin oraș. Sportbike-ul de față se supune normelor A2.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top