Keleti/Ponta – senzație în raliul Catalunya

La finalul celor trei zile de munca echipajul romanesc a reusit un senzational loc 2 la grupa R3 si locul 21 in clasamentul general, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui echipaj romanesc in WRC din 1985 incoace!

Fata de anul trecut, cand cei doi au participat de asemnea la aceasta etapa din WRC, anul acesta raliul din Catalunya a prezentat particularitatea ca prima zi a fost mixta asfalt-macadam, iar urmatoarele doua asfalt pur. In total raliul a avut 1310 km din care 355 km de probe speciale. 

La finalul celor trei zile de munca echipajul romanesc a reusit un senzational loc 2 la grupa R3 si locul 21 in clasamentul general, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui echipaj romanesc in WRC din 1985 incoace! Echipajul nostru a reusit chiar sa castige 2 probe speciale la grupa R3 si sa se claseze de doua ori in top 20 (locul 17 si 13)!
 
“Suntem extrem de fericiti de rezultat. A fost o cursa foarte dificila, dar nemaipomenit de frumoasa prin complexitatea probelor. Am avut si mici probleme tehnice care ne puteau constrange la abandon, insa echipa tehnica a facut o treaba extraordinara si ne-a permis sa continuam cursa pana la sfarsit. A fost o lupta barbateasca cu adversari de valoare si cu probe foarte tehnice. Pneurile Pirelli ne-au oferit niveluri excelente de aderenta atat pe asfalt cat si pe macadam, iar Clio-ul R3 Maxi Evo 2009 s-a aratat a fi foarte performant in continuare. Multumim mult sponsorilor si fanilor din tara si strainatate pentru sprijin. Am vazut pe probe drapelul Romaniei fluturat de fani si acest lucru ne-a facut foarte mandri. Am reusit sa ducem mesajul nostru de responsabilitate sociala “Condu  responsabil: nu bea la volan!”  si in Spania, unde, tradus in engleza, a starnit mult interes intre miile de spectatori.” au declarat Edwin Keleti si Victor Ponta la intoarcerea in tara. 

Membri ai echipei Jack Daniel’s Rally Team, Edwin Keleti si Victor Ponta sunt campionii grupei A in Campionatul National de Raliuri incheiat in urma cu 2 saptamani. Au contribuit prin victoriile lor din acest sezon, alaturi de ceilalti membri ai JDRT, la victoria echipei si mai ales, la transmiterea mesajului de responsabilitate sociala pe care Jack Daniel’s il promoveaza in ultimii 2 ani prin implicarea in Campionatul National de Raliuri al Romaniei.  
  
Credit foto: McKlein

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top