Kia Ceed Sportswagon 2019 vine la Geneva. Primele imagini cu versiunea break

Kia Ceed Sportswagon (2)

Constructorul sud-coreean a confirmat oficial prezența celei de-a treia generații Kia Ceed Sportwagon la Salonul Auto de la Geneva. Primele imagini, la o calitate inferioară, ce-i drept, au ajuns deja pe internet, cu mai puțin de o zi înaintea prezentării oficiale.

Cele două fotografii cu rezoluție slabă dezvăluie imaginea celui de-a doilea membru al noii familii Ceed, care a pierdut apostroful dinaintea ultimei litere. Break-ul arată identic cu hatchback-ul până la montantul central. Acoperișul este, evident mai lung, la fel și partea de după montantul spate, pentru a face loc unui portbagaj mai mare.

Kia Ceed Sportswagon (1)

Cum era de așteptat, Ceed Sportswagon primește același interior ca și versiunea hatch, cu un sistem multimedia cu ecran independent. Versiunile cu linii de echipare superioare primesc scaune față ventilate și încălzite, banchetă spate încălzite, climă bizonală, încărcare wireless pentru telefoanele mobile și o serie amplă de sisteme de asistență la rulare. Mai mult, șoferii pot selecta modul de condus, fiind disponibil și un mod Sport.

Gama de motorizare include unitățile disponibile la primul membru al familiei Ceed, cum ar fi motorul de 1.0 litru cu 120 CP, unitatea de 1.4 litri cu 140 CP și o versiune pe benzină de 1.4 litri. Sud-coreenii au în ofertă și un diesel de 1.6 litri CRDi, în două versiuni de putere, cu 115, respectiv 136 CP.

Kia promite și alte modele ale gamei Ceed, cum ar fi un hot hatch GT, un Shooting Brake și, ulterior, un crossover care va avea la bază compacta Ceed va completa portofoliul până la finele deceniului.

Adaugati comentariu