Kia Motors va relua producția la uzina din Slovacia pe 6 aprilie

zilina

Kia Motors este primul constructor cu facilități de producție în Europa care anunță reluarea producției. Începând cu luni, 6 aprilie, uzina Kia Zilina din Slovacia va relua operațiunile.

Kia Motors Europe și-a anunțat angajații că va relua producția la uzina de la Zilina, Slovacia. Începând de luni, 6 aprilie și până pe 9 aprilie, producția se va relua în trei schimburi.

După Paștele Catolic, producția la uzina Kia din Slovacia va continua în două schimburi până la finalul lunii aprilie. Oficialii mărcii coreene au dat asigurări că reluarea producție se va face în cele mai stricte norme de igienă.

Anunțul a fost făcut printr-o scrisoare trimisă angajaților:

”Dragi colegi,

Sperăm că ați folosit ultimele două săptămâni să vă relaxați și să vă întăriți starea de sănătate.

După cum am anunțat înainte de întreruperea producției, luni, 6 aprilie, liniile de asamblare vor reporni în halele noastre. Ca și până acum, producția se va desfășura respectând măsuri stricte de igienă și prevenție, în conformitate cu recomandările autorităților Republicii Slovace.

De luni, 6 aprilie, până joi, 9 aprilie, vom produce în regim standard cu trei schimburi. După Paște și până la finalul lunii aprilie, vom trece la două schimburi (dimineața și după-amiaza).

Piața mondială se află zilnic în schimbare, iar Kia Motors Slovacia monitorizează cu atenție situația. Dacă există limitări în ceea ce privește cererea sau oferta de materiale sau alte situații neprevăzute, suntem gata să răspundem. Vă mulțumim pentru încredere și cooperare.

Să avem încredere, să ne înțelegem și să ne respectăm reciproc. Mulțumim, echipa Kia Motors Slovacia.”

Slovacia înregistrează un număr mic de infectări cu coronavirus. Pe 1 aprilie, autoritățile slovace au raportat un total de 400 de cazuri și un singur deces.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top