Update: Kia Proceed Concept, precursorul noului Cee’d

Kia aduce la Frankfurt un concept care anticipează viitoarea generație a modelului compact Cee’d. Intitulat Kia Proceed Concept acesta adoptă formatul unui shooting brake cu patru portiere.

Casa coreeană descrie acest tip de caroserie drept “extended hot hatch”. “Restilizată și reimaginată pentru o nouă generație de șoferi, Kia aduce o viziune îndrăzneață a unui potențial membru al familiei noii generații Cee’d”, se arată în comunicatul de presă Kia. Cu alte cuvinte, noua generație Cee’d va fi dedicată familiștilor de carieră, pentru care spațiul este esențial.

Lansarea unei versiuni inedite, cu profil de shooting brake, ar fi pasul firesc pentru Kia, după ce și Hyundai, a oferit un model fastback al compactei i30 începând cu luna iulie a acestui an. Noul Cee’d și i30 sunt construite pe aceeași platformă tehnică.

Noua generație Kia Cee’d va ajunge în showroom-urile din Europa anul viitor. Reveniți pe 12 septembrie pentru informații complete despre conceptul Kia, în direct de la Frankfurt.

kia-proceed (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top