Kia Proceed Shooting Brake în versiune de serie va fi dezvăluită la Paris

Kia Proceed Shooting Brake

Kia a confirmat recent că lucrează intens la două versiuni noi lea celei mai recente generații Ceed, iar prima pe listă ar putea fi un Shooting Brake.

Anul trecut, la Salonul Auto de la Frankfurt, constructorul sud-coreean a dezvăluit conceptul Proceed Shooting Brake, un automobil cu linii cursive și teribil de îndrăznețe. Inițial, a fost incert dacă producătorul auto avea deja în plan o versiune de serie, dar acum, șeful de diviziei de produse de la Kia, David Labrosse, confirmă apariția viitorului model Shooting Brake.

Conform declarației lui Labrosse, sunt șanse mari ca sud-coreenii să prezinte cel de-al treilea membru al noii familii Ceed la Salonul Auto de la Paris, alături de versiunile hatchback și break.

Kia Proceed Shooting Brake

Oficial – Kia Ceed, schimbare de identitate

Întrebat dacă viitoarea versiune Ceed va semăna cu Hyundai i30 Fastback, CEO-ul Kia Motors Europa, Michael Cole, a declarat că aceasta va fi mai sportivă și mai practică.

Conceptul Proceed Shooting Brake arată incitant, iar o versiune de serie care nu se va îndepărta prea mult de liniile acestuia, odată intrat în producția de serie, ar putea deveni un model emblematic în gama Ceed.

Kia a dezvăluit noul Ceed în versiune hatchback și break luna trecută, la Salonul Auto de la Geneva.

Adaugati comentariu