Kia Rio facelift: primele imagini și informații oficiale

Kia a publicat un set complet de imagini cu noul model Rio facelift. Modelul de clasă mică primește motorizări mild-hybrid și un update optic la exterior.

Kia a decis că este timpul pentru un facelift adus modelului de clasă mică Rio. La doar doi ani de lansarea pe piață, Rio primește o serie de îmbunătățiri optice printre care un spoiler redesenat, faruri și proiectoare de ceață LED plus jante cu design nou pe 16 inch.

Clienții pot alege două noi culori pentru caroserie: Perennial Grey și Sporty Blue.

Pentru habitaclu, Kia a adaugat un nou display de 8 inch ce deservește sistemul de infotainment. Planșa de bord folosește un display digital de 4.2 inch. Sunt disponibile inserții ce imită fibra de carbon pentru interior, iar ambele scaune din față dispun acum de reglaj pe înălțime.

Gama de motorizări pornește cu propulsorul T-GDI de 1.0 litru și 100 CP asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau, opțional, cu transmisia 7DCT cu două ambreiaje și șapte trepte. Kia a păstrat și motorizarea aspirată de 1.2 litri și 84 CP.

Ca noutate absolută, Kia oferă acum versiuni mild-hybrid pentru motorul T-GDi de 1.0 litru. Sistemul poartă numele de EcoDynamics+ și va fi disponibil în versiuni de 100 și 120 CP.

Kia Rio are o listă completă de sisteme de asistență, inclusiv detecția pietonilor și bicicliștilor, asistență la menținerea benzii de rulare, cruise control adaptiv și altele. Kia oferă inclusiv utilul sistem Leading Vehichle Departure Alert care îl atenționează pe cel de la volan că mașina din fața sa s-a pus în mișcare.

Versiunea cu facelift a modeluluiu Kia Rio va fi disponibilă începând cu a doua jumătatea a anului 2020.

Kia Picanto facelift

Adaugati comentariu