Kia Rio GT-Line debutează la Geneva

Kia Rio GT-Line (2)

Kia Rio primește un interior sport și un kit aerodinamic care o promovează la titulatura de GT-Line. Compacta se alătura astfel elitei sud-coreene formate din Sportage, Picanto și Sorento.

Kia anunță un nivel de echipare sportiv pentru al său supermini. În versiune sportivă, mașina va ajunge la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie. Rio GT-Line vine cu o grilă a radiatorului redesenată în stilul lui Stinger, faruri de ceață cu aspect de cuburi de gheață, jante din aliaj de 17 inci, un eleron negru deasupra lunetei și o evacuare dublă.

Kia Rio GT-Line (4)NOI AM TESTAT ALTFEL KIA RIO.

La interior, Kia Rio GT-Line beneficiază de un ecran de 7 inci, volan și scaune încălzite și scaune îmbrăcate în piele sintetică. La capitolul “siguranță”, noua versiune bifează șase airbag-uri, sistem de avertizare la coliziunea frontală cu funcție de detectare a pietonilor, sistem de asistență pentru menținerea benzii de circulație și sistem de monitorizare a atenției șoferului. Constructorul sud-coreean montează la această versiune și o cameră video.

Kia Rio GT-Line (5)

Rio GT-Line va fi disponibil pentru început cu motorul turbo T-Gdi de 1.0 litru cu 3 cilindri, care dezvoltă 120 CP și un cuplu de 173 Nm. Șoferul va avea standard la dispoziție o transmisie manuală cu șase rapoarte. Spre sfârșitul anului, și propulsoare aspirate de 1.25 și 1.4, cuplate la o cutie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte, se vor regăsi sub capota mașinilor cu logo-ul GT-Line.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top