Kia și Hyundai prelungesc parteneriatul cu FIFA

Cu mai puțin de o săptămână înaintea anunțării țărilor-gazdă ale Cupelor Mondiale din 2018 și 2022, Kia Motors Corporation, împreună cu Hyundai Motor Company, a prelungit înțelegerea cu organizația care conduce fotbalul mondial, FIFA.

Kia si Hyundai vor asigura sponsorizarea Cupelor Mondiale din 2018 si 2022, la categoria Partener Oficial Auto. 

Dupa o serie de implicari de succes in sponsorizari sportive, Hyundai-Kia a decis sa reinnoiasca parteneriatul, cu patru ani inainte de expirarea acestuia. Prelungirea cu opt ani a intelegerii cu FIFA ofera posibilitatea de a sponsoriza toate competitiile FIFA si participarea la orice eveniment sau initiativa a forului superior din fotbal. 

“Suntem foarte fericiti sa extindem intelegerea cu Hyundai-Kia, ca unul dintre partenerii FIFA de top, care va oferi un suport activ pentru inca doua editii ale Cupei Mondiale, din 2018 si 2022”, a declarat presedintele FIFA, Joseph S. Blatter. 

“Hyundai si Kia sunt adevarati parteneri ai fotbalului, care inteleg si impartasesc filozofia si pasiunea noastra pentru acest joc frumos. FIFA este sigura ca Hyundai si Kia vor continua sa ne sustina in a dezvolta acest sport si a-l extinde pe glob, prin angajamentul lor dedicat pentru fotbal”, a adaugat Blatter. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top