Kia Sorento, premieră mondială la Geneva 2020

Kia Sorento, premieră mondială la Geneva 2020

Noua generație Kia Sorento își va face apariția, pentru prima oară, la Salonul Auto de la Geneva, ediția 2020. A patra generație a SUV-ului casei sud coreene rămâne deocamdată ascuns privirilor indiscrete.

Modelul SUV de top al Kia Motors Corporation, Sorento, se pregătește să ajungă cu a patra generație la Geneva. Este primul vehicul al mărcii dezvoltat pe baza noii arhitecturi SUV de clasă medie. Kia promite pentru Sorento 2020 un pronunțat caracter practic, iar în Elveția am putea vedea și prima sa variantă electrificată. Pe lângă apariția tehnologiei hibride în gama Sorento, Kia mai promite vizitatorilor de la Geneva și o ofertă îmbunătățită de spațiu.

În plus, Kia va continua să ofere noul Sorento pe piețele globale. SUV-ul va marca și introducerea unei serii de inovații. Acestea includ noi sisteme pentru asistența șoferului, conectivitate sporită și caracteristici noi de infotainment. Conform Kia, modelul Sorento a înregistrat livrări de peste 3 milioane de unități de la introducerea sa în 2002. Compania a dezvăluit și data lansării oficiale: 3 martie 2020.

Adaugati comentariu