Kia Sorento, primele imagini, înainte de Geneva 2020

Kia Sorento, primele imagini, înainte de Geneva 2020

Kia prezintă primele imagini și informații oficiale despre SUV-ul de clasă mare Sorento. Totul, la scurt timp de la debutul primelor elemente teaser și înainte de premiera programată pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva 2020.

Kia a dezvăluit trăsăturile noii generații a SUV-ului Sorento înainte de lansarea oficială de la Geneva, ediția 2020. Compania promite un „design exterior mai îndrăzneț, mai matur și mai atrăgător”. În plus, Sorento ar putea veni la Geneva 2020, pentru prima oară, electrificat. Sud-coreenii au adoptat un stil exterior regândit, cu „linii mai ascuțite și suprafețe continue, fluide, ceea ce îl face vizibil mai sculptural decât predecesorul său cu margini rotunjite”.

Accentul cade de acum pe noi elemente geometrice și proporțiile voit mai impunătoare. În plus, Sorento va aduce la Geneva 2020 o grilă „tiger nose” reinterpretată. Aceasta are dimensiuni sporite și încorporează farurile. Blocurile optice au propriile noutăți – precum luminile de zi „tiger eye” LED. Datele dimensionale nu sunt încă disponibile, însă Kia promite reducerea consolelor și un ampatament mai lung. Generația a patra primește și o arhitectură complet nouă, iar designul a fost realizat în colaborare de toate cele trei studiouri globale – din Coreea de Sud, Europa și America de Nord.

Kia Sorento, primele imagini, înainte de Geneva 2020

Amplasat în zona superioară a gamei de modele SUV, Sorento se alătură deja lansatelor Seltos, Stonic, Sportage și Telluride. Compania sud-coreeană a programat debutul oficial pentru Sorento la Salonul Auto de la Geneva 2020, pe data de 3 martie.

Adaugati comentariu