Kia Soul – primele imagini cu viitorul crossover care va fi prezentat luna aceasta

Kia Soul

Kia Soul apare în primul teaser înainte de a-și face debutul la Salonul Auto de la Los Angeles, care își va deschide porțile la sfârșitul acestei luni.  Producătorul sud-coreean trece în contul viitoarei Soul “o versatilitate uluitoare pentru fiecare”.

Cea de-a doua generație Kia Soul va veni cu – promite constructorul – un “design îndrăzneț, fără a compromite caracterul practic, și va fi distractivă la condus.”

Una dintre imagininile oficiale publicate de Kia arată montantul spate al automobilului, confirmând, în același timp, că modelul își va păstra silueta pătrățoasă, stopurile dispuse vertical și ușa portbagajului aproape perpendiculară pe sol.

Citește și:

Test Kia Soul Electric Trendbust AT

Kia Soul

O altă fotografie arată parțial și partea frontală, care va fi, cu siguranță modificată, astfel încât modelul să se alinieze fraților din gamă. Aceasta va include o grilă redesenată și faruri LED noi. Și stopurile lui Soul vor primi tehnologie LED.

Kia Soul

La interior, asiaticii vor veni cu materiale de calitate superioară și tehnologie de ultimă oră. Un volan nou, un selector nou de trepte și un sistem multimedia actualizat se vor regăsi pe lista de noutăți.

Dacă va primi platforma pe care este construit și Kona, atunci gama de motorizare ar trebui să o imite pe cea a crossover-ului de la Hyundai. Se vor regăsi astfel în gamă un motor aspirat de 2.0 litri, un motor turbo de 1.6 litri și o versiune cu baterie de 64 kWh. Această baterie îi asigură lui Kona EV o autonomie de 415 kilometri, deci ne putem aștepta la cifre asemănătoare și la Kia Soul. Sud-coreenii nu au anunțat dacă versiunea electrică va fi prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles sau la o dată ulterioară.

Viitoarea Soul va ajunge în showroom-uri în primăvara anului viitor.

 

 

Adaugati comentariu