Kia Sportage Hybrid are un preț de pornire de 34.500 euro

Noua generație a SUV-ului Kia Sportage are un preț de pornire de 34.500 euro pentru versiunea cu sistem de propulsie hibrid. 

Versiunea cea mai așteptată a noii generații Kia Sportage, cea cu sistem de propulsie full-hybrid, are un preț de pornire pe piața din România de 34.500 euro. Modelul folosește un sistem hibrid clasic, fără încărcare la priză, format din motorul termic 1.6 T-GDI și motor electric pentru un total de 230 CP.

Kia Sportage Hybrid

Clienții pot alege dintre trei niveluri de echipare numite Style, Business Line și GT Line. Tracțiunea integrală este disponibilă opțional. Prețul de 34.500 euro nu include tichetul Rabla Plus și reducerea Kia de 1.500 euro. Dacă adăugăm și sistemul de tracțiune integrală, prețul de bază crește la 36.045 euro.

Versiunea cu motorizare clasică pornește de 25.917 euro, fără tichet Rabla și promoțiile Kia.

În echiparea standard, Sportage HEV oferă tapițerie din stofă, volan îmbrăcat în piele, ecran tactil central de 12.3 inch, climatizare automată și planșă de bord digitală. Noua generație Kia Sportage a fost lansată oficial în vara acestui an. Noul model are o lungime de 4.515 mm, iar portbagajul oferă un volum de încărcare de 591 litri.

Un test complet cu noua generație a modelului Kia Sportage va fi publicat în Catalogul Autoexpert SUV & 4×4.

foto: Bogdan Paraschiv pentru Catalogul Autoexpert SUV & 4×4

Via Kia România

 

Adaugati comentariu