Kia Sportage – ‘International Truck of the Year’

Prezentat in timpul NAIAS 2011 de la Detroit – SUA, in timpul unei sesiuni sponsorizate de producatorul de pneuri Bridgestone, CUV-ul compact Sportage a fost premiat cu titlul ‘International Truck of the Year’.

Lansat international in martie 2010 ca parte integranta a noii transformari a designului Kia, Sportage a obtinut rapid calificativul de 5 stele de la EuroNCAP, iar acum a fost premiat de juriul ICOTY (premiul Road & Travel Magazine) pentru aspectul sau deosebit si performantele remarcabile. 

“Sportage 2011 este un CUV atragator care place unei categorii largi de public, prin combinatia unica de design, valoare, calitate, tehnologie si dotari de siguranta”, a declarat Michael Sprague, vicepresedinte de Marketing & Communications la Kia Motors America (KMA).  “Inca de la debutul pe piata americana, vara trecuta, popularitatea si atractivitatea modelului Sportage au depasit aprovizionarea showroomurilor noastre”.  

Pentru a fi eligibil la premiile ICOTY, vehiculele trebuie sa fie vandute in SUA si sa fie modele noi sau cu schimbari importante fata de generatia anterioara in design si/sau tehnologie.  

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top