Kia Sportage: primele imagini teaser cu noua generație a SUV-ului coreean

Kia se pregătește pentru lansarea noii generații Sportage, eveniment ce va avea loc în câteva săptămâni. Până atunci, a publicat primele imagini teaser cu noul SUV.

Kia a publicat primele imagini teaser cu noua generație a SUV-ului Sportage. Noul model va fi prezentat oficial în câteva săptămâni, iar din primele imagini pare că acesta a împrumutat ceva din designul noului model electric Kia EV6.

Kia Sportage – generație nouă

Mai important, Kia va oferi pentru prima dată în istoria de 28 de ani a modelului Sportage, o variantă europeană dedicată, deși încă nu este clar care vor fi diferențele de model între diversele piețe pe care va fi comercializată.

Din imagini se remarcă noul logo Kia în partea din spate, o grilă complet neagră și blocuri optice LED. La interior, noul model va adopta un display digital curbat ce se întinde pe aproape toată planșa de bord.

Designul noului model este semnat de Karim Habib, șeful departamentului de design. ”Cu noul Sportage, nu am vrut doar să ducem lucrurile un pas mai departe, ci să redefinim clasa SUV-urilor”, spune Habib.

Kia nu a dat detalii despre motorizările noului model, dar este de așteptat ca acestea să fie similare cu cele folosite de actuala generație a modelului Hyundai Tucson.

Via Kia

Adaugati comentariu