Kia XCeed facelift: fotografii și informații oficiale

Kia XCeed, modelul crossover de clasă compactă, a primit un facelift optic ce aduce restilizări pentru faruri, grilă și alte elemente de design.

Kia a publicat primele imagini cu modelul XCeed facelift. Modelul crossover compact din familia Ceed, a primit o serie de modificări de design. Blocurile optice au fost redesenate, la fel și grila, spoilerul față și prizele de aer. În spate avem acum stopuri cu o nouă semnătură luminoasă. XCeed primește și noul logo al mărcii din Coreea.

Kia XCeed facelift

O serie de nuanțe noi sunt introduse în gama de culori a modelului XCeed: Lemon Splash, Celadon Spirit Greed și Yuca Steel Grey.

În premieră, crossoverul Kia XCeed va fi disponibil și în versiune de echipare GT-Line, ce aduce o serie de accente sportive. La interior avem planșa de bord digitală cu ecran de 12.3 inch și un al doilea ecran de 10.25 inch amplasat central. Sistemul multimedia permite conexiuni Apple CarPLay și Android Auto fără cablu.

În ceea ce privește motorizările, Kia XCeed dispune de propulsoare pe benzină de 1.0 turbo cu trei cilindri și 120 CP, 1.5 turbo cu 160 CP sau 1.6 turbo de 204 CP. Primele două propulsoare pot fi asociate și cu sistem mild-hybrid. În gamă rămâne și motorizarea diesel mild-hybrid de 1.6 litri și 136 CP.

Pentru cei care doresc o versiune electrificată, Kia XCeed PHEV folosește motorul 1.6 litri alături de un motor electric de 44,5 kW alimentat de o baterie de 8,9 kWh. Sistemul are o putere totală de 141 CP. Autonomia în mod pur electric este de 48 km.

XCeed facelift mai primește o serie de îmbunătățiri ale sistemelor de asistență. Noul model va fi disponibil în Europa din luna septembrie a acestui an.

Via Kia

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top