Kimi Raikkonen a făcut un copil să plângă la Barcelona

Kimi Raikkonen a făcut un copil să plângă la Marele Premiu al Spaniei. Finlandezul a abandonat în primul tur, după un contact dur cu Max Verstappen de la Red Bull în primul viraj. Ambii s-au ales cu suspensia față ruptă.

Micuțul fan Ferrari, venit tocmai din Franța ca să vadă cursa, a izbucnit în lacrimi când a văzut că aventura catalană s-a terminat pentru unul dintre preferații săi, Kimi Raikkonnen. Cel mai tânăr fan al Scuderiei de pe Circuit de Barcelona-Catalunya, Thomas, a trecut însă, de la plâns la bucurie, în scurt timp, pentru că doar câteva tururi mai târziu, celălalt pilot de la Ferrari, Sebastian Vettel, l-a depășit pe Lewis Hamilton. Transmisiunea live l-a arătat pe puști în culmea fericirii.

Kimi Raikkonen copil (4)

Cei de la Ferrari au văzut imaginile și au cerut ca tânărul pasionat de motorsport să fie adus imediat în padoc. Kimi Raikonen îl aștepta deja acolo. Finlandezul i-a dăruit tânărului suporter o pereche de căști în genul celor folosite în garaj, dar și șapca sa. Micuțul a urmărit restul cursei, câștigate, din păcate pentru el, de Lewis Hamilton de la Mercedes-AMG PETRONAS, dar și premierea, încercând să găsească poziția perfectă pentru șapca prea mare, care îi tot cădea pe ochi.

Vedeți filmul întâlnirii dintre Kimi Raikkonen și cel mai tânăr fan Ferrari, pe site-ul Miss Auto. tot acolo aflați ce nume de legendă poartă pisica puștiului!

Kimi Raikkonen copil (1)

Adaugati comentariu