Klar by Virtus, primul laborator mobil de polish auto

Policolor Automotive prezintă Klar by Virtus, primul laborator mobil de polish auto, un produs inovativ, care are la bază nanotehnologia.

Noul concept de refinish auto specific cabinei mobile dezvăluită de Policolor garantează economie de materiale de până la 50%, precum și o reducere a timpului de lucru de până la 30%. Primul laborator mobil complet utilat pentru demonstrații și prezentări de produse, inclusiv efectuarea de polish-uri realizate de specialiști în afara service-urilor, va pleca într-o caravană de prezentare prin țară.

Aspecte teoretice și demonstrații practice de polish-uri auto vor avea loc până mâine în București, la Autovit, urmând ca apoi laboratorul mobil pentru realizarea prezentarilor să pornească într-o caravană națională, care va cuprinde printre altele orașele Sibiu, Cluj, Focșani, Rânca (la raliul din perioada 10-11 iunie), Târgu Mureș, Constanța și Iași.

Nu este nevoie de mascarea mașinii

Cu ajutorul nanotehnologiei pe care o are la bază, Klar by Virtus este printre puținele sisteme de polishare care folosește o singură pastă abrazivă. Produsul este pe bază de apă și elimină definitiv toate zgârieturile și urmele de abraziv, astfel încât la final rezultă un aspect cu luciu deosebit, fără “holograme”. Practic, prin acțiunea pastei abrazive se obține deja aspectul final dat de tehnologia bazată pe ceruire, produsul fiind astfel foarte economic. Producătorul garantează o economie de material de pana la 50% și o reducere a timpului de lucru cu pana la 30%.

Între beneficiile produsului,  mai sunt de remarcat următoarele aspecte: este foarte ușor de curățat și utilizat, nu murdărește, nu pătează elementele de crom și cauciuc, deci nu necesită mascarea mașinii. Fiind un produs pe bază de apă nu este condiționat pe timpul verii de temperaturi ridicate, nu se usucă și nu lasă urme pe elementele din plastic.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top