L-a părăsit iubita pentru că avea un Porsche Cayenne “Made in China”

Porsche Cayenne Zotye

O poveste de dragoste cu final… materialist a devenit celebră în China. Povestea îl are în rolul principal pe un burlac chinez, care a cucerit o tânără domnișoară cu frumosul lui… era să spuneți “caracter”? Noi am vrut să spunem “Porsche Cayenne”. Care nici măcar nu era unul veritabil!

Povestea a început cu puțin timp în urmă, atunci când cei doi s-au întânit la o petrecere. Au aflat întâmplător că locuiesc în același cartier. El i-a propus să o ducă acasă și ea a acceptat imediat. Ce a atras atenția tinerei atractive a fost… era să spuneți “politețea” lui? Noi am vrut să spunem “Porsche Cayenne”.

MAI MULTE IMAGINI CU PORSCHE CAYENNE MADE IN CHINA

Cei doi s-au înțeles de minune și au stabilit să se revadă. În săptămâna următoare au luat cina împreună, au fost la film și și-au petrecut nopțile împreună. În tot acest timp, fata se lăuda la prietenele ei că a cunoscut un domn cu… era să spuneți “clasă?” Noi am vrut să spunem “Porsche Cayenne”.

El o ducea la restaurante fără fițe. Ei i se părea adorabil. El purta haine care nu erau de firmă. Ei i se părea cu picioarele pe pământ.

Dar după două săptămâni de relație, au apărut complicațiile. Ea a descoperit că mașina lui […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top