La alții e mai rău! Uite cu ce trafic s-au ales americanii de Ziua Recunoștinței!

Los Angeles trafic

E haos pe străzile noastre, după ce primarul Gabriela Firea ne-a servit pe tavă o revoluție ratată a traficului bucureștean, iar autostrăzile care ar trebui să lege Capitala de vestul țării s-au blocat mai rău ca intersecția de la Răzoare. Dar ne putem consola cu ideea că la alții este mai rău!

Cele mai recente studii arată că Bucureștiul este cea mai aglomerată capitală europeană. Suntem în topul rușinii și la nivel global, pentru că doar Bangkok și Mexico City ne devansează.

Uite clasamentul celor mai aglomerate orașe europene!

Dar autostrăzile americane ar putea da peste cap clasamentele mondiale. Americanii au sărbătorit săptămâna trecută Ziua Recunoștinței și, pentru că au avut câteva zile libere, au pornit la drum pentru a petrece mini-vacanța alături de familii. Ba mai mult, vinerea trecută a fost și Black Friday în State, iar drumurile dintre Atlantic și Pacific s-au blocat complet.

VIDEO

Călătorii au petrecut ore în șir în mașini, iar autostrada 405 din zona orașului californian Los Angeles a arătat de-a dreptul apocaliptic, chiar în afara orei de vârf obișnuite. Conform statisticilor, în această perioadă 49 de milioane de americani călătoresc cel puțin 50 de mile (80 de kilometri) în preajma Zilei Recunoștinței.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top