La preț dublu! Un Mercedes-AMG Project One este de vânzare deși modelul era sold out!

Mercedes-AMG Project One

Miliardarii extravaganții ai lumii mai au o șansă să pună mâna pe ultra-exclusivul Mercedes-AMG Project One, modelul care a fost sold out chiar înainte de a fi prezentat publicului. O reprezentanță din Munchen vinde bolidul la preț dublu.

Hypercar-ul Mercedes-AMG Project One nici măcar n-a ajuns pe liniile de asamblare și este sold out, dar încă un exemplar a apărut de nicăieri. Modelul propulsat de un motor termic V6 de 1,6 litri și de patru motoare electrice, este scos la vânzare pentru 4,51 milioane de euro. Prețul este însă, unul bizar, pentru că suma oficială cerută pentru incendiarul mijloc de transport este de 2,27 milioane de euro.

Vânzătorul vehiculului monstrous cu peste 1.000 de cai putere este chiar o reprezentanță din Munchen, Germania, care a publicat anunțul pe celebrul site Mobile.de. Anunțul menționează că data de livrare este al doilea sfert al anului 2019.

Cu reputația primului automobile certificate pentru drumurile publice și cu propulsie preluată din Formula 1, Mercedes-AMG Project One va fi vândut într-o serie extrem de limitată: numai 275 de unități vor fi construite. Se pare că toate au fost deja adjudicate. Primele modele de serie vor ajunge la viitorii proprietari la mijlocul lui 2019.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top