La Sun Plaza fac pit-stop 8 bolizi de Formula 1!

Pentru prima dată în România, Sun Plaza găzduieşte, în perioada 19 iulie – 08 august, opt dintre cele mai performante şi faimoase maşini de Formula 1!

Fie că eşti fan al Formulei 1 ori pasionat al maşinilor cu mulţi cai-putere, ai şansa unică de a admira şi afla poveştile celor 8 monoposturi care au făcut istorie pe pistă: BRM P160, Williams FW14, Benetton B195, Jordan 191, Jaguar R3, BMW Sauber F1.06 Sauber C21 şi Sauber C31, conceput pentru a participa la Campionatul Mondial de anul acesta.

C31, bolidul Sauber cu motor Ferrari, care va fi dezvelit în premieră la Sun Plaza, este considerat a fi cea mai bună maşină de curse de până acum a echipei elveţiene de Formula 1.

Împreună, cele opt monoposturi adună la un loc 5675 de cai putere, trei titluri mondiale în competiţia piloţilor, alte două în cea a constructorilor, 28 de victorii, 56 de clasări pe podium, 25 de pole position şi 28 de recorduri pe tur.

Piloţi renumiţi, dintre care amintim şapte, precum Niki Lauda, Michael Schumacher, Nigel Mansell, Jacques Villeneuve, Riccardo Patrese, Eddie Irvine sau Felipe Massa, au simţit de-a lungul timpului adrenalina curselor de Formula 1 la volanul acestor bolizi.

Toţi cei care s-au imaginat măcar o dată în postura de pilot la volanul unei maşini de curse îşi vor putea îndeplini visul. Pe toată perioada expozitiei, iubitorii de viteză au şansa să experimenteze într-un simulator senzaţiile trăite pe pistă de un pilot de Formula 1 şi să se simtă ca într-o veritabilă cursă de Grand Prix.

În plus, te invităm să-ţi faci o fotografie cu oricare dintre maşinile expuse şi apoi să o încarci în aplicaţia “Grand Prix”, pe care o găseşti pe pagina de Facebook Sun Plaza. Astfel, ai şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, doua bilete la un Grand Prix de Formula 1!

Adaugati comentariu