Laguna a murit, trăiască Talisman! Renault Talisman

Renault Talisman 2015 - AutoExpert

Renault Laguna a dispărut de ceva vreme din peisajul auto european, iar Renault nu a ştiut foarte bine să acopere golul lăsat. Latitude a fost o încercare. Nu cu foarte mare priză la public… acum, francezii s-au regrupat şi vor ataca serios!

Pe 6 iulie francezii de la Renault vor lansa succesorul modelelor Laguna şi Latitude. Momentan nu se cunosc multe detalii; nici măcar nu am fost invadaţi de fotografii spion. Se pare că cei de la Renault au ştiut să păstreze discreţia. De astăzi ştim sigur care va fi numele noului model de segment D. Pentru că Renault doreşte, conform declaraţiilor oficiale, ca numele modelelor să reflecte stilul şi personalitatea lor, indiferent de piaţa pe care sunt comercializate, s-a luat hotărârea ca noul model să se numească TALISMAN.

În spiritul acestei tradiții, TALISMAN reprezintă un nume carismatic, care evocă putere și protecție. În acelasi timp, TALISMAN este ușor de pronunțat și de înteles în orice limbă din lume.  Format din trei silabe, numele TALISMAN evocă forța și energia noului model.  În plus, design-ul robust și rafinat, asociat tehnologiilor inovatoare, conferă protecție și siguranță.

Prezentarea noului model va avea loc la ora 15:00, în data de 6 iulie, iar detaliile acestei lansări pot fi urmărite pe site-ul www.renault.ro.

 

 

 

 

Adaugati comentariu