Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder: informații și fotografii oficiale

Lamborghini a mărit gama modelelor decapotabile cu propulsie pe puntea spate prin lansarea modelului Huracan Evo RWD Spyder.

La începutul anului, Lamborghini lansa modelul Huracan Evo RWD, cea mai nouă versiune a supercarului italian, ce folosește propulsie doar pe puntea spate. La câteva luni distanță, Lamborghini a lansat și versiunea decapotabilă a noului model.

Numit Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder, noul model folosește motorul V10 de 5.2 litri ce dezvoltă 610 CP la 8.000 rpm și un cuplu maxim de 560 Nm la 6.500 rpm. Față de versiunea cu tracțiune integrală, Huracan Evo RWD Spyder are 30 CP mai puțin.

Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze cu două ambreiaje cu șapte trepte. Sprintul de la 0 la 100 km/oră se faceîn 3.5 secunde. De la 0 la 200 km/oră, Huracan Evo RWD Spyder are nevoie de 9.3 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 324 km/oră.

Plafonul din material textil are nevoie de 17 secunde pentru a fi pliat, iar operațiunea se poate face și în mers la viteze de până la 50  km/oră. Soft-top-ul poate fi configurat în mai multe nuanțe de culoare.

Prețul de pornire pentru noul Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder este de 175.838 euro pentru piața europeană (preț fără taxe).

 

 

Adaugati comentariu