Lamborghini Huracan facelift vine cu un motor mai puternic și cu un nou sistem multimedia

Lamborghini Huracan (2)

Lamborghini Huracan facelift apare în primele imagini oficiale, făcute publice de constructorul din Sant Agata Bolognese pe aplicația sa mobilă, la care au acces doar cei care primesc invitații.

Una dintre imagini arată unul dintre faruri, ceea ce confirmă faptul că supercarul va primi blocuri optice noi cu tehnologie LED. O a doua fotografie redă un detaliu din bara față, care pare să fie mai agresivă decât la modelul actual, aflat pe piață din 2015.

Evident, este dificilă identificarea și altor modificări în aceste fotografii, dar Huracan va avea și o parte posterioară modificată, care va integra un sistem de evacuare cu două țevi. Tot acolo se va regăsi și un nou difuzor.

Citește și:

Test drive în România – Lamborghini Urus

Și interiorul versiunii facelift va suferi modificări. În cabină își va face loc un ecran tactil cu dispunere tip portret, care ar putea înlocui cel puțin 20 de butoane.

Motorul V10 de 5.2 litri va primi un plus de putere. La ora actuală, acesta dezvoltă 610 cai putere și un cuplu de 560 Nm, care ajută supercarul să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde și să atingă o viteză maximă de 325 km/h.

Același motor dezvoltă 620 de cai putere și 580 Nm pentru Audi R8 Performance, așa că ne putem aștepta la cifre asemănătoare și în cazul lui Huracan facelift.

Viitorul Lamborghini Huracan ar putea fi prezentat în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Adaugati comentariu