Lamborghini Huracan STO prezentat la București

Showroomul Lamborghini București a găzduit un exemplar al modelului Huracan STO (Super Trofeo Omologata), o versiune super sport a modelului italian insiprată direct din modelul de circuit Huracan Super Trofeo Evo.

Lamborghini Huracan STO a fost lansată oficial în toamna anului trecut ca urmaș al modelului Huracan Performante. Lamborghini Huracan STO este disponibil exclusiv în versiune cu propulsie pe puntea spate, iar puterea este furnizată de motorul V10 de 5.2 litri ce oferă 640 CP. Noua versiune este și mai ușoară cu 43 kilograme prin adoptarea elementelor din fibră de carbon pe 75% din suprafața exterioară.

Lamborghini Huracan STO prezent la București

Lamborghini Huracan STO poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.0 secunde, iar de la 0 la 200 km/oră are nevoie de doar 9.0 secunde. Viteza maximă este de 310 km/oră. Masa totală a modelului special este de 1.339 kilograme, iar pachetul aerodinamic oferă o eficiență crescută cu 37% față de modelul Huracan Performante.

Huracan STO oferă trei noi moduri de conducere, adaptând setările mașinii pentru a se potrivi perfect cu stilul șoferului și condițiile meteo și din trafic: STO (mod pentru condusul normal), Trofeo (modul de curse, în care accentul cade pe maximizarea performanțelor de circuit) și Pioggia (modul pentru ploaie).

Huracan STO oferă posibilități infinite de personalizare, prin intermediul serviciului de configurare și personalizare AdPersonam iar prețul de pornire recomandat pentru acest model în România (fără TVA) este de 252.000 Euro sau 299.880 euro (preț cu TVA).

Foto: Radu Chindriș

Via Lamborghini București

Adaugati comentariu