Lamborghini SC20: supercar decapotabil unicat cu motor V12 de 770 CP

Lamborghini SC20 este un supercar unicat echipat cu motor V12 de 6.5 litri ce oferă 770 CP și 720 Nm.

Lamborghini a prezentat oficial un supercar unicat numit SC20. Supercarul a fost dezvoltat pe baza modelului Aventador și este opera diviziei Squadra Corse și Lamborghini Centro Stile.

Gândit pentru performanțe de top și uz pe circuit, modelul SC20 va fi omologat însă și pentru circulația pe drumurile publice.

Modelul unicat nu are plafon și prezintă o serie de elemente specifice din lumea sportului cu motor. Eleronul spate din fibră de carbon are dimensiuni impresionante și poate fi reglat pe trei poziții.

Partea frontală are elemente de design preluate de modelul Sian, iar caroseria este vopsită în nuanța Bianco Fu cu accente în nuanța Cepheus Blue.

Performantul model italian folosește motorl V12 de 6.5 litri ce dezvoltă 770 CP la 8.500 rpm și 720 Nm la 6.250 rpm. Modelul este echipat cu jante speciale cu o singură prindere centrală. Diametriul este de 20 inch pe puntea față și 21 inch pe spate, iar anvelopele folosite sunt Pirelli PZero Corsa.

Transmisia este asigurată de o cutie automată cu șapte trepte și sistem de tracțiune integrală. Lamborghini nu a comunicat cifrele pentru timpul de accelerație și viteza maximă ce poate fi atinsă.

Lamborghini Huracan STO

Via Lamborghini

Adaugati comentariu