Lamborghini Sian construit din 400.000 piese Lego Technic

Lamborghini și Lego au creat o replică în mărime naturală a supercarului Sian FKP 37 folosind 400.000 de piese Lego Technic.

Lamborghini și Lego Technic și-au unit forțele pentru a crea o machetă în mărime naturală pentru modelului Sian FKP 37. Pentru ca modelul la scară 1:1 să devină realitate, s-au folosit peste 400.000 piese Lego Technic.

Lamborghini Sian FKP 37 construit din piese Lego Technic

După lansarea de anul trecut a machetei 1:8 Lego Technic Lamborghini Sian FKP 37, noua machetă la scară reală (1:1) reflectă îndeaproape designul automobilului italian în ediție-limitată. Peste 154 de tipuri diferite de piese Lego au fost utilizate pentru a reda în cel mai mic detaliu eleganța futuristă și silueta inconfundabilă a supercarului Lamborghini Sian.

„Designerii noștri iubesc provocările, astfel că vă puteți imagina cât de fericiți au fost când i-am rugat ca de această dată să aibă în vedere o machetă mai mare decât în mod normal. Au profitat de ocazie pentru a face echipă cu designerii și inginerii din cadrul atelierului de producție al fabricii din Kladno, Republica Cehă, care construiesc aceste machete impresionante, la scară reală, și care depășesc limitele a ceea ce poate fi construit cu Lego. Nivelul de creativitate permis de sistemul LEGO a făcut posibilă realizarea unui design exceptional, al Lamborghini Sián FKP 37”, a declarat Lena Dixen, Senior Vice President, Product & Marketing în cadrul Grupului LEGO.

Șasiul modelului a fost acoperit cu piese Lego Technic hexagonale, personalizate pentru a reda caracterul dinamic al modelului Sian. Interiorul a fost și el tratat cu minuțiozitate, find recreat în detaliu cu ajutorul pieselor Lego.

Culoarea, aceeași cu cea a modelului Lego 1:8, a fost aplicată de vopsitoria oficială a Automobili Lamborghini, asigurând astfel un finisaj demn de supercar. Pentru a asabla modelul în mărime naturală a fost nevoie de o echipă de 15 persone care au muncit 8.660 ore.

Via Lamborghini

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top