Lancia Ypsilon: singurul model din gamă primește un facelift

lancia-ypsilon-autoexpert.ro-1

Lancia, o marcă cu un trecut glorios, mai are astăzi un singur model în gamă: modelul de oraș Ypsilon comercializat exclusiv pe piața din Italia.

Lancia, marcă ce face parte din nou formatul grup auto Stellantis, mai are în gamă un singur model care este comercializat exclusiv pe piața din Italia.

lancia-ypsilon-autoexpert.ro-20

Deși ar fi putut să închidă marca, nou formatul grup auto are planuri pentru transformarea mărcii Lancia într-un brand premium alături de Alfa Romeo și DS Automobiles. Până când acest lucru se va întâmpla, Lancia a primit un nou facelift pentru unicul său model: Ypsilon.

Lancia Ypsilon facelift

Actuala Lancia Ypsilon este a treia generație a modelului de oraș fiind lansată în 2011. Primul facelift a fost operat în 2015, iar acum modelul primește o nouă grilă frontală și renunță la ornamentele cromate exterioare pentru unele mai elegante cu look satinat.

lancia-ypsilon-autoexpert.ro-13

Clienții din Italia pot comanda modelul Lancia Ypsilon și în noua nuanță Elegant Blue. Au mai apărut lumini de zi LED și un spoiler față redesenat.

lancia-ypsilon-autoexpert.ro-11

La interior, Lancia Ypsilon a primit un nou sistem infotainment cu ecran de șapte inchi și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, se poate comanda pachetul EcoChic cu filtru de aer pentru habitaclu ce poate bloca până la 99% din alergeni, precum și o nouă tapițerie creată din plastic reciclat din Marea Mediteraneană. Opțional, există și tapițerie din Alcantara.

lancia-ypsilon-autoexpert.ro-12

Ypsilon facelift preia și motorizarea mild-hybrid de la Fiat 500. Este vorba de propulsorul 1.0 de 70 CP ajutat de sistemul mild-hybrid la 12V. În oferta pentru Italia mai există și motorizarea 0.9 Twin Air de 70 CP, precum și motorul 1.2 de 69 CP alimentat cu GPL.

Test drive Lancia Ypsilon Twin Air

Via Lancia

Adaugati comentariu