Lansare de carte: Viața mea pe Hayabusa – 100.000 km pe motocicletă

Hayabusa este o legendă. Știam legenda, o studiasem, o asimilasem în totalitate. Și pe urmă, în câteva minute, aveam să încep să o îmblânzesc (…) De-a lungul miilor de kilometri petrecuți împreună, am reușit să ne ajutam unul pe celălalt, să ne scoatem din situații periculoase și să ne bucurăm de calitățile fiecăruia dintre noi. Amândoi trăiam un vis.“

Al treilea roman al autorului Dan A. Tano, Viața mea pe Hayabusa. 100.000 km pe motocicletă  va apărea pe piață începând cu 6 august 2014. Romanul este o poveste despre prietenie și frică, tentație și viteză. Personajul principal descoperă treptat pasiunea sa pentru motoare, ajungând să fie nelipsit din călătoriile propuse de prietenii săi motocicliști. Viteza și adrenalina îl atrag într-un vârtej periculos, pe care reușește să-l îndepărteze de fiecare dată, pentru că moartea poate pândi la fiecare pas. Un roman construit pe 200 de cai putere, în peisajele naturale ale României, cu acțiune continuă și un final imprevizibil.

În paginile cărții se vor regăși și câteva „sfaturi pentru viață lungă“ în care autorul împărtășește, celor care doresc să încerce motociclismul, o parte din experiențele sale mai mult sau mai puțin plăcute.

Dan A. Tano a ales să scrie această poveste, aflată la granița dintre real și ficțiune, în amintirea unui bun prieten motociclist, a cărei viață a fost curmată mult prea devreme, precum și pentru a dezlipi etichetele negative ale societății puse pe seama motocicliștilor din toată lumea. Paginile romanului prezintă o frescă a vieții pe motoare și ceea ce o face mai specială – escapismul, prietenia, adrenalina, responsabilitatea și, mai ales, respectul.
Viața mea pe Hayabusa face parte dintr-un proiect mai amplu al autorului, care dorește ca toți motocicliștii din lume să aibă parte de respect în trafic și în societate fiindcă, în felul ei, comunitatea moto este aparte, motiv pentru care cartea este tradusa si în limba engleză și disponibilă pe Amazon.com.

În plus, pentru a sublinia legătura specială dintre om și motor, mai mulți motocicliști din țară au donat, pentru susținea proiectului, câte o poză cu aceștia și motocicletele lor. Galeria foto rezultată a fost transformată într-un calendar, pe anul 2015.

Acest proiect este susținut de: Suzuki România, Achimoto.ro, Forma Boots, Biker’s Club și pemotoare.ro

Despre autor: Dan A. Tano este un pasionat al motociclismului. Locuiește în București și dorește să transforme proiectul Viața mea pe Hayabusa într-un proiect mai amplu, care să includă și un tur al lumii pe motocicletă. Autorul se află la cea de-a treia carte, primele fiind Frustrari de român (2013) și În timp ce tu mori… (2014).

Adaugati comentariu