Lansarea oficială a portalului www.OptiuneaGPL.ro

GPL

Portalul www.optiuneaGPL.ro, vine ca o încununare a activităţii şi eforturilor depuse pentru dezvoltarea domeniul auto GPL în România, a grupului de Service-uri GPL specializate pentru montaj GPL, care a contribuit efectiv timp de 13 ani la implementarea în România a Catalogului de Kituri GPL dedicate, specializate pe fiecare autoturism şi la îmbunătăţirea acestuia an de an, cu informaţii tehnice, privind componenţa instalaţiilor dar şi cu noutăţi în ceea ce privesc noile modele de autoturisme, ce pot fi echipate cu astfel de instalaţii.

Opţiunea GPL este portalul care va face în continuare posibilă dezvoltarea domeniului auto GPL, printr-o informare corectă a utilizatorilor de instalaţii GPL dar şi prin organizarea de seminarii de specialitate, pentru specialiştii auto GPL din domeniu. Catalogul online pentru kituri GPL dedicate, pentru fiecare tip de autoturism, este un spaţiu de informare pentru utilizatori instalaţiei de gaz petrolier lichefiat, privind componenţa corectă a instalaţiei de gaz petrolier lichefiat, care se montează pe un anumit autoturism dar şi un îndrumar, privind preţul corect şi echilibrat din punct de vedere al serviciilor de montaj instalatii, prestate de catre Service-ul GPL specializat.

Economia de energie sau combustibil este importantă pentru noi toţi

Viziunea ROCAR este de a oferi o mobilitate eficientă clienţilor noştri persoane fizice dar şi pentru companiile care deţin flote la nivel local sau naţional. Economia de energie sau combustibil este importantă pentru noi toţi şi îmbinată cu protejarea mediului înconjurător, datorită noilor tehnologii în materie de combustibili alternativi, oferă satisfacţie societăţii noastre. Prin combinarea noilor tehnologii în domeniul auto GPL sau CNG, cu un autoturism Hybrid, economia obţinută de utilizator este de neegalat iar reducerea emisiilor de dioxid de carbon se realizează în două rânduri, o dată datorită combustibilului gaz petrolier lichefiat sau CNG şi a doua oară prin folosirea unui autoturism Hybrid care poate fi, de asemenea convertit cu instalaţie de gaz petrolier lichefiat.

GPL

Pentru ca ne respectăm clienţii şi partenerii, redăm acestora satisfacţie în utilizarea combustibililor alternativi. Am creat un sistem de control al calităţii la nivel national atât pentru alegerea tipului de instalaţie GPL dar şi pentru realizarea montajului conform standardelor celor mai de seamă producatori în domeniu. Astfel fiecare utilizator va putea beneficia de un echipament de gaz petrolier lichefiat specializat dar şi de un montaj de calitate executat de profesionişti în domeniul auto.

Am crescut standardele de calitate printr-o mai bună comunicare între Service-urile Partenere şi producătorii de componente, punând la dispoziţia tuturor Service-urilor partenere, materiale tehnice actualizate pentru noile tipuri de autoturisme dar şi prin comunicarea strânsă a nevoilor din piaţa auto către marii producători de instalaţii de gaz petrolier lichefiat din domeniu. Pentru a putea răspunde rapid provocărilor tehnice, analizăm anual componenţa parcului auto naţional şi prin posibilităţile tehnice de care dispunem dezvoltăm pentru fiecare tip de autoturism o reţetă optimă, astfel încât satisfacţia clienţilor noştri să fie garantată.

“Dezvoltăm pas cu pas domeniul auto GPL”

“Dezvoltăm pas cu pas domeniul auto GPL, cu răbdare şi prin creşterea continuă a abilităţilor tehnice ale reprezentanţilor noştri locali. Reţeaua Rocar este formată din service-uri specializate pentru montaj GPL care întrunesc cerinţele şi condiţiile aprobate de către furnizorii noştri externi, iar personalul de la montaj deţine tehnica necesară, dobândită prin experienţă şi prin participarea la trainingurile oferite de către furnizorii noştri sau de către tehnicienii Rocar SION” – Ioan Moraru, Director Tehnic şi Fondator al ROCAR SION.

“Fondatorii portalului OptiuneaGPL.ro şi a companiei ROCAR SION împreună cu service-urile GPL specializate pentru montaj, vor milita în continuare pentru acces la tehnologie, pentru a putea răspunde noilor provocări în domeniul auto GPL şi pentru a realiza conversia de la benzină la GAZ a cât mai multor tipuri de autoturisme de ultimă generaţie. În continuare combustibilii alternativi precum GPL , GNC, GNL sau H2 vor juca un rol important la nivel international pentru diminuarea emisiilor de CO2.” Silviu Raicea CEO ROCAR SION.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top