Lansări Federal Mogul

Federal-Mogul Corpoation, unul dintre furnizorii globali de frunte în domeniul tehnologiilor pentru sisteme de propulsie şi siguranţă, a susținut în data de 5 Octombrie 2010, o conferință de presă în care și-a prezentat noile strategii de piață, o serie de noi produse proprii, precum și repoziționarea sa în diferite segmente ale pieselor de schimb aftermarket.

Federal-Mogul Corporation este un furnizor global de frunte în domeniul tehnologiilor pentru sisteme de propulsie şi siguranţă, deservind cei mai importanţi producători de echipamente originale pentru autoturisme, autovehicule comerciale uşoare şi grele, echipamente agricole, navale, feroviare, de construcţii şi industriale, precum şi către piaţa mondială a pieselor de schimb (aftermarket).

Ștergătoarele Easyvisio
Compania Federal-Mogul introduce prima gamă compactă de ştergătoare plate de schimb, economice şi care acoperă simultan atât aplicaţiile “directfit” (vehicule dotate original cu ştergătoare plate) cât şi cele “retrofit” (vehicule dotate original cu ştergătoare clasice şi braţe tip cârlig).

Conţinând doar 14 coduri de produs, gama de ştergătoare plate Easyvision de la Champion, cu toate variantele de aplicaţii directfit şi retrofit, se poate monta pe toate cele şapte tipuri principale de braţ de ştergător, oferind o acoperire de circa 85% a parcului auto european. 

Ehipamentele de etanșare Payen
În industria auto, inovaţia aduce succesul. Dar, deşi fiecare componentă a unui motor modern de autoturism sau vehicul comercial reprezintă rezultatul unui proces permanent de îmbunătăţire a proiectării şi producţiei, puţine produse au fost supuse atâtor schimbări – sau atâtor inovaţii – ca şi componentele de etanşare. Federal-Mogul Corporation lansează un program extins de repoziţionare a mărcii, care va oferi clienţilor Aftermarket o gamă semnificativ mai largă de piese de etanşare cu calitate OE, prin intermediul respectatei mărci a companiei, Payen.[_newpage_]

În calitate de Marcă Expert a Federal-Mogul în categoria de etanşare, marca Payen, foarte respectată şi orientată către OE (Original Equipment), va reprezenta sursa de garnituri, seturi de garnituri, simeringuri şi şuruburi de chiulasă pentru toate mărcile şi modelele de vehicule europene şi asiatice, inclusiv aplicaţii pentru autoturisme, vehicule utilitare uşoare şi vehicule comerciale. 

Sisteme de frânare Ferodo
Echipa Federal-Mogul, responsabilă pentru piesele de frânare Ferodo, ajută atelierele de service auto şi mecanicii să aibă controlul asupra fiecărei operaţiuni de reparare a frânei. Noul slogan al mărcii – „Ai controlu” – transmite perfect acest beneficiu al clientului. 

Pentru iniţiativa sa privind asistenţa clienţilor, echipa Federal-Mogul a efectuat cercetări independente extinse concentrându-se asupra caracteristicilor de performanţă ale plăcuţelor de frână Ferodo, precum şi asupra produsele mai multor competitori. Rezultatele acestor studii – care au examinat caracteristici precum distanţa de oprire, reacţia pedalei şi zgomotul frânării – sunt comunicate pentru a ne asigura că tehnicienii au acces la beneficiile unice ale produselor Ferodo pentru fiecare aplicaţie.

Echipa Federal-Mogul a studiat şi provocările privind procesul de diagnosticare şi reparare a frânei din cadrul atelierelor de service. În urma concluziilor, Federal-Mogul a dezvoltat un portofoliu nou de materiale şi ilustraţii tehnice pentru a contribui la diminuarea numărului de vizite pentru repararea frânei.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top