Leasing avantajos pentru viitorii șoferi Uber

2016 Skoda Octavia Combi L&K

Era doar o chestiune de timp până când România să intre în atenția companiilor de servicii de taximetrie, car sharing și ride hailing. Uber începe ofensiva, prin încheierea unui contract de colaborare cu LeasePlan. Rezultatul este în avantajul celor care vor să devină șoferi Uber.

Vrei să devii șofer Uber, dar n-ai mașină și nici posibilitatea s-o cumperi? De-acum, datorită unui parteneriat între Uber și LeasePlan, poți cumpăra o mașină în sistem leasing operațional, la costuri cu 30% mai mici decât cele ale unui leasing uzual.

Asta înseamnă încheierea unui contract pe o perioadă de 12 luni, cu o rată lunară cuprinsă între 240 și 700 euro, fără TVA. Rata variază în funcție de valoarea mașinii și numărul de kilometri contractați, și include taxa de înmatriculare, reviziile, impozitul, taxele de service, asigurarea obligatorie (RCA), cea facultativă (Casco) și deprecierea mașinii.

șoferi Uber

Celor grăbiți, LeasePlan le oferă posibilitatea de a începe lucrul într-o săptămână, în cazul mașinilor aflate pe stoc. Paleta de modele pe care o poate accesa un viitor șofer de Uber este, totuși, limitată la numai 3 modele, toate aparținând grupului VW: Skoda Rapid, Skoda Octavia și VW Jetta.

Afacerea Uber în România este înfloritoare: în numai 17 luni, peste 100.000 de utilizatori din București utilizează activ aplicația de telefon mobil.

 În plus, Uber a lansat o aplicație, activă momentan doar în Statele Unite, care monitorizează comportamentul propriilor șoferi. Acesta urmărește valorile accelerărilor și frânărilor, respectiv depășirea vitezei maxime, stocându-le într-un profil al șoferului. Acest profil este afișat conducerii Uber care, la început, nu va lua măsuri, însă ulterior va sancționa șoferii indisciplinați.

Sursa: ZF

Adaugati comentariu