Legendarul brand Martini revine în F1

De parcă sezonul competițional 2014-2015 nu avea suficiente premise pentru spectacol, revenirea brandului Martini în circuitul F1 va aduce o pată de culoare interesantă.

MARTINI®, în parteneriat cu Williams, anunță o colaborare ce unește două dintre cele mai reprezentative brand-uri ale circuitului de Formula 1™, formând astfel WILLIAMS MARTINI RACING.

‘Suntem încântați să primim MARTINI în familia Williams și să lansăm oficial WILLIAMS MARTINI RACING’ a declarat Sir Frank Williams, fondatorul și liderul echipei Williams. ‘Williams și MARTINI împărtășesc o istorie bogată în lumea sporturilor cu motor, iar valorile brand-urilor noastre și pasiunea comună pentru racing fac ca acest parteneriat să fie unul natural. Va fi minunat să vedem dungile, ca simbol al MARTINI Racing™, revenind în circuitul Formula 1™, odată cu constructorul Williams.’

‘’Decizia de a forma un parteneriat cu Williams a fost una firească pentru noi și oferă o oportunitate inegalabilă brand-ului MARTINI de a se conecta cu consumatorii săi prin una dintre pasiunile acestora, și anume, Formula One™ racing’’, a declarat Andy Gibson, CMO-ul Bacardi și Președintele Bacardi Global Brands, cel ce este responsabil de MARTINI, dar și de alte brand-uri premium din portofoliul Bacardi. ‘’Martini va oferi consumatorilor o mostră din lifestyle-ul în viteză, aducând astfel un concept reînnoit al stilului și eleganței italiene pe pista de curse. WILLIAMS MARTINI RACING oferă o platformă integrată de marketing și adaugă oportunități dinamice ce vor consolida brand-ul MARTINI’’.

Pe lângă drepturile de denumire, dungile MARTINI Racing vor împodobi noul bolid Williams Mercedes FW36, echipamentul piloților, echipamentul echipei tehnice, iar noua boxă WILLIAMS MARTINI RACING din padoc, va dispune de o MARTINI Terrazza™ – un acoperiș elegant. În afara pistei, consumatorii vor avea ocazia unică de a se conecta cu WILLIAMS MARTINI RACING cu ajutorul conținutului captivant generat de lifestyle-ul evenimentelor de racing. Această activare a brand-ului se va face cu prilejul curselor-cheie. Materialele oficiale promoționale vor fi puse la dispoziția fanilor odată cu începerea sezonului european.

Piloții Felipe Massa și Valtteri Bottas vor conduce bolizii WILLIAMS MARTINI RACING. Brazilianul Massa s-a bucurat de o carieră încununată cu succes în Formula 1 și așteaptă cu entuziasm începutul sezonului 2014 la volanul noului bolid FW36, în timp ce finlandezul Bottas se întoarce pe grila de start la al doilea său sezon alături de echipă.

Bolidul FW36, ce va purta însemnele WILLIAMS MARTINI RACING, își va face debutul în data de 16 martie în Australia, la Melbourne, în etapa de start a Sezonului 2014 de Formula 1™.

MARTINI ÎN FORMULA 1™

Relația de durată a brand-ului MARTINI cu sporturile cu motor și istoricul bogat atât din postura de sponsor cât și din cea de concurent în competițiile susținute la nivel global, a început în 1968, odată cu fondarea MARTINI Racing™. Această mișcare curajoasă și ambițioasă a rezultat într-un pionierat în ceea ce privește programele de sponsorizare, plasând MARTINI în istorie ca primul brand din afara industriei auto care a sponsorizat o echipă de racing.

MARTINI Racing a continuat să evolueze pe parcursul anilor 70 și în decursul acelei perioade a fost creat spiritul roș-albastru al MARTINI Racing. Cu un design de pionierat care a emulat viteza și stilul echipei, uniforma MARTINI a fost o prezență constantă pe tot parcursul perioadei de glorie a MARTINI Racing între 1971 și 1996.

În 1972 MARTINI și-a făcut debutul în Formula 1™, formând un parteneriat cu Tecno™ pentru un sezon, și a revenit în 1975 ca partener al echipei Brabham™, colaborare ce a continuat pe parcursul a trei ani. În perioada 2006-2008 MARTINI a fost partenerul oficial al Scuderiei Ferrari™, cel mai prestigios și de succes constructor din istoria circuitului FIA Formula One World Championship™.

Adaugati comentariu