Legends Ride Forever!

Jack Daniel’s a dat prima motocicleta Harley Davidson. Jack Daniel’s si Harley Davidson au lansat pe 25 octombrie o campanie care aduce impreuna unele dintre cele mai cunoscute si indragite branduri americane.

De sarbatori si pana in luna ianuarie, iubitorii de motoare au sansa sa „intre in legenda” cu  motocicletele Harley. „Legends Ride Forever” aduce iubitorilor de Jack si de motoare sansa de a castiga 7 motociclete marca Harley Davidson. „Legenda premiilor Jack Daniel’s Old No. 7” este intregita de 7 sticle de Jack Daniel’s semnate de legende ale rock-ului romanesc, 7 sticle editie limitata Jack Daniel’s, 2 butoaie de Jack, numeroase alte premii si 60.000 vauchere de discount la Harley Davidson.
 
Primul castigator este Silvestru Tompea, din Harghita. Silvestru, mare iubitor de Jack, s-a inscris in concurs cu un cod de pe sticlele aflate in promotie si a castigat un Harley XL 883L SUPER LOW cu motor de 883 cm3  si  53 CP si capacitate rezervor 17 l.
 
Despre campanie:
Campania se desfasoara pana pe 25 ianuarie. Daca cumperi sticle de Jack cu eticheta promotionala, descoperi codul legendar si il trimiti la 1841 sau il inscrii pe www.legendsride4ever.ro ai sansa sa castigi urmatoarele motociclete sau premii!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top