Leonardo DiCaprio, imaginea unei companii auto din China, atras într-un caz de fraudă?

Leonardo DiCaprio China (2)

Leonardo DiCaprio este imaginea companiei auto BYD din China din 2016, dar producătorul este implicat într-o anchetă care pune sub semnul întrebării parteneriatele companiei. BYD a cerut investigarea unei persoane care s-a dat drept angajat și a semnat o serie de contracte de marketing în numele brand-ului.

“Nu am autorizat niciodată această persoană să desfășoare activități în numele nostru. Nu este și nu a fost niciodată angajata noastră”, se arată în comunicatul BYD. Dar scandalul în care este implicată compania care construiește vehicule electrice ridică semne de întrebare printre fanii lui Leonardo DiCaprio, care este imaginea producătorului auto cu sediul la Shenzen. BYD a anunțat însă că înțelegerea cu actorul american este perfect legală. Persoana care este acuzată acum de fraudă deținea ștampilă și antet cu însemnele companiei. Pe lista partenerilor afectați se află și clubul de fotbal Arsenal Londra.

RECLAMA LA AUTOMOBILELE BYD ÎN CARE APARE LEONARDO DICAPRIO

“În lumea întreagă, oamenii își dau seama că mașinile care funcționează cu propulsii convenționale reprezintă o amenințare pentru planetă”, a spus DiCaprio într-un comunicat care anunța, în urmă cu un an și jumătate, semnarea parteneriatului său cu BYD în urmă cu doi ani. China este cea mai mare piață pentru electromobilitate. Guvernul chinez încurajează achiziționarea mașinilor electrice oferind bonusuri de până la […]

Adaugati comentariu