Noul campion de Formula 1: Lewis Hamilton sau Nico Rosberg?

Lewis Hamilton sau Nico Rosberg? Rosberg este la un pas de a câștiga primul său titlu de Formula 1. Trebuie doar să treacă linia de sosire al treilea duminică, pentru că, la ora actuală, are un avantaj de 12 puncte.

Pe de altă parte, Hamilton trece printr-o perioadă bună și a câștigat ultimele trei curse, Rosberg terminând de fiecare dată al doilea. Campionul en titre și-a apărat rivalul, spunând că mizează pe faptul că Rosberg va fi corect în cursa pentru titlul mondial în 2016, care se va decide pe circuitul Yas Marina de la Abu Dhabi în acest weekend.

“Nu plec în cursă cu gândul că voi avea parte de altceva decât de o luptă corectă. Evident, poți privi în trecut și poți vedea ce au făcut unii piloți de-a lungul timpului. Dar am o părere bună despre el și nu cred că va juca murdar,” a spus Hamilton.

Cei doi piloți Mercedes au un trecut tensionat. Rosber și Hamilton s-au ciocnit deja și s-au scos din cursă în primul tur al cursei din Spania și au intrat în coliziune și în ultimul tur din Marele Premiu al Austriei.

Rosberg câștigă titlul dacă:

Termină în top 3, indiferent de rezultatul lui Hamilton
Termină al 4-lea, al 5-lea sau al 6-lea și Hamilton nu câștigă
Termină al 7-lea sau al 8-lea și Hamilton nu este pe unul dintre primele două poziții
Termină al 9-lea sau al 10-lea și Hamilton nu este în top 3
Hamilton nu este în top 3

AFLĂ CE TREBUIE SĂ FACĂ HAMILTON PENTRU A REDEVENI CAMPION AICI

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top