Lexus anunţă noi motorizări pentru GS

2016_Lexus_GS_200t_AutoExpert

Lexus a operat o serie de modificări modelului GS. Acesta primeşte o nouă motorizare, GS 200t şi un upgrade pentru motorizarea GS 350.

Japonezii de la Lexus, divizia de lux a celor de la Toyota, anunţă modificări asupra gamei de motorizări a modelului GS, pe lângă uşoare modificări de ordin estetic. Gama modelului va fi îmbogătăţită cu versiunea GS 200t, în timp ce versiunea GS 350 va primi un spor de putere.

Din punct de vedere estetic avem de a face cu un nou spoiler faţă, care vine să completeze şi mai bine alura sportivă, asemănătoare unui coupe, noi faruri cu tehnologie Bi-LED, oferite standard, şi noi blocuri optice spate. De asemenea, noi jante cu dimensiuni de 18 sau 19 inch au fost incluse în oferta modelului GS. Ca un detaliu al atenţiei pe care inginerii Lexus au acordat-o reglajelor de fineţe aduse modelului vă spunem că ceasul analog de la interior, localizat pe consola centrală, foloseşte acum limbi indicatoare cu tehnologie LED, iar o nouă tehnologie în conectează GPS pentru a putea ajusta ora în funcţie de poziţia în timp real a automobilului (spre exemplu, ora se va modifica automat în funcţie de ţara în care rulează automobilul).

2016_Lexus_GS_200t_015

Revenind la noul motor, cel supraalimentat de 2 litri, acesta produce o putere maximă de 245 CP şi un cuplu motor de 350 Nm, livrat în totalitate punţii spate. Unitatea va fi cuplată unei transmisii automate cu 8 trepte de viteză. Consumul mediu declarat pentru noua versiune GS 200t este de 7,9 l/100 km. Fratele mai mare, GS 350, va produce de acum 317 CP şi 380 Nm dintr-o unitate V6 aspirată de 3,5 litri şi va fi cuplat aceleaşi transmisii automate cu 8 rapoarte. Pe lângă aceste variante de propulsie clasice, modelul GS va oferi în continuare şi două versiuni hibrid: GS 450h (345 CP) şi GS 300h.
2016_Lexus_GS_200t_007

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top