Lexus LC Coupe facelift: update tehnic pentru modelul japonez

Lexus, divizia de lux a constructorului japonez Toyota, a anunțat un facelift tehnic pentru coupe-ul LC fără alte modificări estetice.

Spectaculosul coupe Lexus LC a primit un update tehnic din partea constructorului japonez la patru ani de la lansarea inițială ce a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2016.

Faceliftul anunțat de Lexus nu include modificări estetice în afară de adăugarea a două noi nuanțe de culoare, plafon din fibră de carbon și jante de 20 și 21 inch cu design nou.

La interior, Lexus și-a echipat coupe-ul LC cu un display central de 10.3 inch, iar sistemul este acum compatibil cu Apple Car Play și Android Auto.

Cele mai importante modificări sunt aduse suspensiei care integrează acum elemente din aluminiu, arcuri mai ușoare și bare anti-ruliu mai rigide. Direcția integrală a fost recalibrată, iar modelul este acum mai ușor cu 10 kilograme.

La nivel de motorizări nu există schimbări, clienții putând opta pentru motorul V8 de 5.0 litri și 477 CP pentru versiunea LC500 sau sistemul hibrid cu motor V6 de 3.5 litri pentru versiunea LC500h.

Lexus LC a surprins vizitatorii Salonului Auto de la Detroit în 2016 cu liniile sale de design ce sunt similare cu cele ale unui concept. coupe-ul LC este inspirat de conceptul LF-LC prezentat anterior de constructorul nipon.

Japonezii au adăugat de curând în gamă și un model full electric bazat pe SUV-ul UX. Noul model SUV compact electric de la Lexus folosește un motor de 150 kW (204 CP) alimentat de o baterie de 54.3 kWh ce oferă o autonomie oficială de 400 km, măsurată conform vechiului standard NEDC.

Primul model full electric din gama Lexus: UX300e

Adaugati comentariu