Lexus LM 350h: fotografii și informații oficiale

Lexus LM Hybrid

Lexus a adus la Shanghai o nouă generație a modelului LM. Acesta este un monovolum premium ce a fost comercializat anterior doar pe piețele din Asia, dar acum va sosi și în Europa alături de o motorizare hybrid.

Una din atracțiile Salonului Auto de la Shanghai a fost modelul Lexus LM. Divizia premium a celor de la Toyota a lansat o nouă generație pentru modelul LM, un monovolum luxos dedicat transportului de persoane. Dacă anterior, modelul Lexus LM era rezervat piețelor din Asia, niponii au decis că e timpul să ofere acest model pe plan global.

Lexus LM Hybrid

Lexus LM 350h

Noul Lexus LM va fi comercializat în 60 de țări și ajunge, în premieră, și în Europa. Clienții vor putea configura modelul Lexus LM cu patru, șase sau șapte locuri. Varianta cu patru locuri este cea mai luxoasă versiune, pasagerii având la dispoziție două locuri dedicate în spate și foarte mult spațiu. În plus, pentru călătorii relaxante, cei doi pasageri au la dispoziție un ecran de 48 inchi pentru a putea urmări filme și un sistem audio semnat Mark Levinson cu 23 de difuzoare pentru a crea un efect 3D. Modelul mai dispune de frigider și sistemul de climatizare Lexus Climate Concierge.

Lexus LM Hybrid

Pentru piața din Europa, Lexus va oferi modelul LM cu o singură motorizare hybrid: LM 350h. Aceasta utilizează propulsorul pe benzină de 2.5 litri și un motor electric pentru o putere totală de 250 CP și 239 Nm. Modelul dispune și de tracțiune integrală E-Four. Viteza maximă este de 190 km/oră.

Lexus LM Hybrid

Modelul Lexus LM 350h va fi disponibil în Europa din toamna anului 2023.

Via Lexus

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top