Lexus LS – ECO Business

Calitatea experienței la volan este o constantă Lexus, iar LS a realizat un important pas înainte în acest domeniu.

Unul dintre cele mai silențioase și mai rafinate automobile de astăzi, LS este, de asemenea, extrem de agilă și de precisă. Recent îmbunătățită gama LS include cea mai puternică limuzină de lux cu propulsie integral hibridă la nivel mondial.

Tehnologia de ultimă oră Lexus Hybrid Drive asigură o accelerație liniară extrem de rapidă (0-100km/h în 6.3 secunde), o deplasare silențioasă, un consum redus de carburant (9,3l/100km) și un nivel scăzut al emisiilor (218g CO2/ km). Tehnologia Lexus Hybrid Drive combină un motor V8 de 5 litri pe benzină și un motor electric foarte performant. În modul Integral Electric (EV), vehiculul se deplasează fiind propulsat numai de către motorul electric (la viteză redusă).

Lexus LS – ECO Business

Odată cu creșterea vitezei de deplasare, motorul pe benzină intră discret în acțiune. O nouă suspensie pneumatică cu brațe multiple, un șasiu rigid, dar totuși ușor și performanțele aerodinamice sunt elementele cheie ale acestei mașini. Tracțiunea integrală permanentă asigură o stabilitate și o dinamică îmbunătățite, în special în condiții dificile de drum.

Puterea și cuplul sunt transferate cu o silențiozitate și o precizie impecabilă. Cu ajutorul Sistemului de Management Integrat al Dinamicii Vehiculului (VDIM) și al raporturilor de transmisie variabile vă puteți bucura de răspuns prompt la comenzi și de o experiență la volan extrem de rafinată.

Modelul LS 600h este echipat cu 8 airbaguri plasate strategic ca dotare standard și funcționează împreună cu centurile de siguranță, care dispun de sistem de pretensionare. Locurile spate sunt reglabile electric (cu memorarea poziției). În plus, ocupanţii locurilor spate se pot bucura de o experienţă completă, home theatre, datorită ecranului montat în tapiseria plafonului, ce coboară. Această experienţă este amplificată şi de către sistemul audio de înaltă calitate Mark Levinson”.

2

Adaugati comentariu