Lexus NX facelift: Update la Frankfurt pentru SUV-ul nipon

Lexus NX va primi în această toamnă un update tehnic și stilistic. Versiunea revizuită a SUV-ului japonez va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt (14-24 septembrie).

În 2014, Lexus prezenta NX, fratele mai mic al best-seller-ului RX. Cu un design futurist, caracterizat prin muchiile predominante, cel mai mic SUV din gama Lexus a fost creat pornind de la platforma modelului de clasă medie IS, care a suferit, de asemenea, un facelift la finele anului trecut.

Acum a sosit rândul lui NX să beneficieze de un design întinerit și de noi opțiuni multimedia, capabile să readucă modelul nipon în atenția publicului. Lexus promite modificări subtile, dar de efect, atât la exterior, cât și la interior. Din punct de vedere tehnic, nu se anunță schimbări majore, ci doar o recalibrare a suspensiei și direcției, totul pentru un compromis mai bun între sportivitate și confort.

lexus-nx-frankfurt (1)

La nivel estetic, Lexus NX facelift va primi noi faruri mai mici, cu tehnologie full LED, luminile diurne ce imită forma unui bumerang fiind redesenate. Barele de protecție, stopurile și evacuările duble cromate, mai mari, au fost și ele retușate pentru un aspect mai modern.

În ceea ce privește interiorul, Lexus va oferi un upgrade calitativ, acompaniat de noi funcții pentru sistemul multimedia, de la compatibilitatea cu cele mai recente standarde Apple CarPlay și Android Auto, până la conexiunea la internet, ce va facilita accesul la o nouă suită de aplicații online.

lexus-nx-frankfurt (8)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top