Lexus RX L – Primul SUV cu șapte locuri de la Lexus

Lexus RX L (7)

Lexus RX L este primul SUV cu șapte locuri al constructorului japonez, care a adăugat încă o banchetă, fără să sacrifice însă confortul, spiritul practic și calitatea RX-ului cu cinci locuri.

Spațiu generos la genunchi și la cap, dar și spațiu suficient pentru bagaje. Asta promit niponii, care au adăugat 110 mm vehiculului cu cinci locuri, care au preferat această variantă, în loc să înghesuie șapte pasageri în aceeași cabină.

Lexus RX L (2)

Elegant, dar și agresiv, RX L preia imaginea lui RX, designerii alegând să păstreze profilul tipic SUV-urilor coupe.  Versiunea L are însă o consolă spate mai lungă, iar unghiul dintre portiera spate și ușa portbagajului este puțin mai ascuțit, pentru a asigura spațiul necesar la cap pentru cei care i-au loc pe ultimul rând de scaune. SUV-ul a câștigat spațiu și datorită unei modificări simple: mecanismul ștergătorului lunetei a fost mutat de sus, jos.

Lexus RX L (8)

Scaunele se pot rabata la simpla atingere unui buton, confirmând firea practică a SUV-ului nipon. Scaunele prezintă finisaje de înaltă calitate, respectând liniile întregii cabine cu atmosferă de lounge și oferind confortul necesar chiar și pe durata călătoriilor pe distanțe lungi.

 

Adaugati comentariu