Lexus se pregătește pentru Frankfurt

RX_450h_Frankfurt-2015

La câteva săptămâni distanță de Salonul Auto de la Frankfurt, Lexus pregătește două noi lansări – cea de-a patra generație Lexus RX si GS 200t, îmbogățind în același timp și palmaresul modelelor CT și IS printr-o nouă linie Sport. 

Noul RX va fi, fără doar și poate, vedeta standului Lexus, fiind de altfel și cel mai bine vândut model al companiei nipone in Europa. Aflat la cea de-a patra generație, SUV-ul prezintă linii mult mai agresive, urmând standardul impus de celelalte modele deja lansate de Lexus în ultimul an, atât pentru interior cât și exterior. Noutăți se regăsesc și la capitolul motorizari, tren de rulare și sisteme de management și siguranță electronice – Lexus Safety Systems+, cât și multe altele. 

A doua noutate este GS 200t, model echipat cu un motor 2.0 litri Turbo ce produce 242 CP, fiind cuplat la o cutie automată în opt trepte de viteză, cât și modificări aduse designului exterior. Tot in lista autovehiculelor ce au suferit modificări la nivel optic regăsim și cele doua modelele deja consacrate ale constructorului nipon – CT si IS, acestea beneficiînd de o nouă linie de echipare Sport, in premiera in Europa. 

Mai multe detalii tehnice vor fi oferite începând cu 15 Septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. 

Adaugati comentariu