Lexus şi Sail Adventures celebrează un altfel de 1 Mai Muncitoresc

Lexus şi Sail Adventures, în parteneriat cu Marina Eforie şi Black Sea Competition, celebrează un atlfel de “1 Mai Muncitoresc”, sărbătoare ce îmbracă “haina” Sailors Open Day, eveniment dedicat iubitorilor yachtingului.

Poate mai puțin cunoscut în România, unde este încă perceput ca un sport exclusivist, yachtingul este foarte răspândit în majoritatea țărilor europene și nu numai, chiar și în țări care nu au ieșire la mare, cum sunt Ungaria, Austria, Elveția, fiind, în multe țări, chiar un sport de masă, cu sute de mii de sportivi înregistrați.

sailOrganizatorii, Sail Adventures și Lexus, își propun promovarea sportului cu vele atât în randul copiilor, tinerilor dar și al generației părinților, și chiar bunicilor, yachtingul fiind unul dintre cele mai frumoase sporturi care pot fi practicate în aer liber, începând de la vârste fragede, până la cele mai înaintate vârste. Yachtingul este unul dintre cele mai complexe sporturi, el reprezintă nu doar mișcare, agilitate, condiție fizică, ci și foarte multă tactică, fiind considerat al doilea sport ca și complexitate a gândirii după șah.

Sailors Open Day, o zi plină de experiențe inedite, de bucurie și de distracție, va debuta cu o sesiune de bun venit, asezonată cu șampanie fină, marca Angelli. Între orele 13 și 17, vor avea loc antrenamente libere și plimbări memorabile pe mare și/sau regatta. Startul va avea loc din Marina Eforie. Tot vineri, 1 mai, în intervalul 17:30-19:00 este programată o degustare exclusivă de vinuri Atelier – Murfatlar.

Seara va fi un prilej de socializare a particpanților, dar si de relaxare si distractie la cina festivă. Evenimentul se desfasoara in aer liber in incinta Marina Eforie, pe iarba verde. Șampanie și vin din belșug, cocktail-uri, lumini, culoare, muzica, antren, totul culminând cu o petrecere și un concert live Trupa Veche.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top