Lexus şi Sail Adventures dau startul sezonului nautic

Lexus şi Sail Adventures au dat startul noului sezon nautic. Şi ce prilej mai bun să facă acest lucru decât o sărbătoare ce a îmbrăcat „haina” Sailors Open Day, eveniment dedicat iubitorilor yachtingului.

Sailors Open Day, o zi plină de experiențe inedite, de bucurie și de distracție, a debutat cu o sesiune de bun venit, asezonată cu șampanie fină, marca Angelli. Pe parcursul zilei, invitații au avut parte de plimbări memorabile pe mare în raza Marinei Eforie, au învățat elemente de bază din sailing și au avut posibilitatea să testeze noile modele Lexus, prezente la eveniment.

„Parteneriatul dintre Lexus, o marcă a cărei filosofie pune accentul pe performanță și grijă față de mediu și sailing ca activitate sportivă, aflată într-o continuă dezvoltare în România, a adus în Marina Eforie oameni dornici să-și depășească limitele și să încerce tehnologii moderne. Lexus își propune ca în fiecare zi să dea viață sloganului “ Amazing in Motion ”, oferindu-le clienților săi experiențe extraordinare și să le insufle valorile mărcii noastre: excelență, grijă față de mediu și responsabilitate socială”, a declarat Diana Stan, Marketing Director Toyota & Lexus România.

Parcul auto pregătit de Lexus a inclus un IS300h F Sport, un RX450h President, un GS459h F Sport, dar și proaspătul NX. Așa cum deja știți, cel mai mic SUV al producătorului nipon vine în două motorizări, una hibridă de 197 CP și una pe benzină de 238 CP.

Ambele versiuni ale lui Lexus NX sunt disponibile atât în versiunea cu tracțiune față, cât și în cea cu tracțiune integrală.

Organizatorii Sailors Open Day, Sail Adventures și Lexus, își propun promovarea sportului cu vele atât în randul copiilor, tinerilor dar și al generației părinților, și chiar bunicilor, yachtingul fiind unul dintre cele mai frumoase sporturi care pot fi practicate în aer liber, începând de la vârste fragede, până la cele mai înaintate vârste.

Adaugati comentariu